Τα περσινά παθήματα, φαίνεται πως έγιναν μαθήματα...

Τα περσινά παθήματα, φαίνεται πως έγιναν μαθήματα...

Ο κόσμος της ΑΕΛ περιμένει με... αγωνία τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, με την ελπίδα ότι την ανεβάσουν επίπεδο, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν που αναμένεται ακόμα πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό από το περσινό (2021-2022), για να κυνηγήσει τη διάκριση.

Μέχρι στιγμής όμως, όχι μόνο δεν ανακοινώθηκε κάποια προσθήκη, αλλά δεν διαρρέεται τίποτα προς τα έξω για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας και ο κόσμος ανησυχεί.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.