Το τρυφερό φιλί της Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο Κατράκειο - Δείτε φωτογραφία

Το τρυφερό φιλί της Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο Κατράκειο - Δείτε φωτογραφία

Τον απόλυτο έρωτα ζει η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ξεκίνησε την καλοκαιρινή της περιοδεία με τον Γιώργο Θεοφάνους, με πρώτο σταθμό το Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας, και φυσικά από το πλευρό της δεν έλειπε ο αγαπημένος της.

Τελευταία, ο ηθοποιός φροντίζει να τη συνοδεύει σε κάθε της εμφάνιση, ενώ πολύ συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα με την αγαπημένη του «εν ώρα εργασίας» στα social media.

Για άλλη μία φορά λοιπόν, έδωσε το «παρών» στις κερκίδες του θεάτρου για να απολαύσει την αγαπημένη του και την κόρη της, Μελίνα, να τραγουδούν.

Το διάσημο ζευγάρι που έχει συζητηθεί ιδιαίτερα από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση του, φωτογραφήθηκε μάλιστα, μαζί και δεν δίστασε να ανταλλάξει ένα τρυφερό φιλί μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

Το περιοδικό ΟΚ! εξασφάλισε τη φωτογραφία.

Δείτε το στιγμιότυπο:

 ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE