Έπιασαν τον πρώτο - Χειροπέδες σε 23χρονο για την επίθεση με πέτρες σε καφενείο της Πάφου

Έπιασαν τον πρώτο - Χειροπέδες σε 23χρονο για την επίθεση με πέτρες σε καφενείο της Πάφου

Στο πλαίσιο διερεύνησης των πιο πάνω αδικημάτων, συνελήφθη το Σάββατο 16/4 λίγο μετά τα μεσάνυχτα βάσει δικαστικού εντάλματος, νεαρό πρόσωπο, ηλικίας 23 ετών.

Της σύλληψης του 23χρονου, προηγήθηκε καταγγελία από δύο πρόσωπα, ότι ενώ βρίσκονταν χθες βράδυ έξω από υποστατικό σε περιοχή της Πάφου, ο 23χρονος, συνοδευόμενος από άλλα οκτώ περίπου πρόσωπα, χωρίς αιτία, άρχισαν να ρίχνουν πέτρες προς το υποστατικό.

Από τη ρίψη των πετρών, προκλήθηκαν ζημιές ύψους 100 περίπου ευρώ στο υποστατικό, ενώ ζημιές 1,000 ευρώ περίπου, υπέστη και το όχημα ενός εκ των παραπονούμενων.

Ο 23χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE