Τραυματισμός αστυνομικού: Σε απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο o 37χρονος - Παραμένει υπό κράτηση

Τραυματισμός αστυνομικού: Σε απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο o 37χρονος - Παραμένει υπό κράτηση

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του μονίμου κακουργιοδικείου Πάφου παραπέμφθηκε 37χρονος από χωριό της επαρχίας Πάφου το οποίο θα συνεδριάσει στις 18.5.22 σε σχέση με το περιστατικό τραυματισμού αξιωματικού της Δύναμης.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου ο 37χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι παρέσυρε με το όχημα του αξιωματικό της Αστυνομίας που μετείχε σε έρευνες στην περιοχή του χωριού Τσάδα, παρουσιάστηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο διέταξε την παραπομπή του ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο στις 18 Μαΐου 2022.

Επίσης διέταξε όπως ο 37χρονος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 4.4.22 ημερομηνία κατά την οποία θα αποφασίσει το Δικαστήριο αν θα συνεχίσει να είναι υπό κράτηση μέχρι την ημερομηνία παραπομπής του στο Κακουργιοδικείο.

Ο αξιωματικός που βρισκόταν σε στατικό σημείο ελέγχου έκανε σήμα στον 37χρονο να σταματήσει με το αυτοκίνητο του. Αρχικά ο 37χρονος σταμάτησε αλλά όταν τον προσέγγισε ο αξιωματικός ζητώντας του να βγει από το όχημα για έλεγχο, δεν συμμορφώθηκε , ξεκίνησε το όχημα παρασύροντας και τραυματίζοντας τον Αστυνομικό.

Ο 37χρονος διέφυγε αλλά συνελήφθη αργότερα. Ο Αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου είχε κρατηθεί για νοσηλεία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE