Πουλάει στον Τζον ο «Αμερικάνος»! Στέλνει πρόταση στον Πουλλαΐδη…

Πουλάει στον Τζον ο «Αμερικάνος»! Στέλνει πρόταση στον Πουλλαΐδη…

Ο Αγγλοκύπριος επιχειρηματίας Τζον Χριστοδούλου επανήλθε… Όπως πληροφορείται το ThemaSports, έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας Σταύρο Παπασταύρου.

Φέρεται μάλιστα να έχει κάμει συγκεκριμένη οικονομική πρόταση για να καταστεί το αφεντικό στην διαχείριση της ομάδας που υποστηρίζει από τα γεννοφάσκια του.

Αν και εφόσον ικανοποιηθεί πλήρως ο Παπασταύρου, τότε η… μπάλα θα πάει ξανά στο Δ.Σ. του σωματείου (όπως έγινε πριν 5-6 μήνες). Αν ο Χριστοδούλου ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του σωματείου, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για να αναλάβει την διαχείριση της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

Στις πολύ σημαντικές αποφάσεις που θα λάβει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, ανάμεσα σε άλλα, σε σχέση με την αναζωογόνηση ακριτικών περιοχών, αλλά και την ασφάλεια στα γήπεδα αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ανακοίνωσε, επίσης, ότι θα παραθέσει την πρώτη εβδομάδα Μαρτίου, συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ για το έργο της Κυβέρνησης κατά το 2024.

BEST OF TOTHEMAONLINE