Ταρακουνήθηκαν ανατολικά της Κρήτης - Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ

Ταρακουνήθηκαν ανατολικά της Κρήτης - Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε χθες βράδυ στον υποθαλάσσιο χώρο Νότια της Ανατολικής Κρήτης και έγινε αισθητή στις περιοχές Ιεράπετρας, Μακρύ Γιαλού και στα νότια παράλια του Νομού Λασιθίου.

Η δόνηση, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ήταν μεγέθους 4,6 Ρίχτερ. Το επίκεντρο της εντοπίζεται στον υποθαλάσσιο χώρο 104 χιλιόμετρα νότια νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας,ενώ το εστιακό βάθος της ανέρχεται στα 10 χιλιόμετρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE