Σε ανοικτό χώρο στη Λευκωσία εντόπισαν τα εκρηκτικά μέλη της ΥΚΑΝ

Σε ανοικτό χώρο στη Λευκωσία εντόπισαν τα εκρηκτικά μέλη της ΥΚΑΝ

Εκρηκτικές ύλες σε ανοικτό χώρο στη Λευκωσία εντόπισαν χθες μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας που λήφθηκε, εντοπίστηκαν συγκεκριμένα μια ράβδος δυναμίτη, ένα πυροκροτητής, ένα στρατιωτικό τυφέκιο G3, μια μεταλλική φυσιγγιοθήκη στρατιωτικού τυφεκίου (G3) και 18 πλήρη φυσίγγια πυροβόλου όπλου διαμετρήματος 7.62χιλ.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, καθώς επίσης και του κλάδου πυροτεχνουργών Αρχηγείου, τα οποία παρέλαβαν τα ανευρεθέντα, για να σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι το στρατιωτικό τυφέκιο και η φυσιγγιοθήκη, είχαν κλαπεί από οικία στη Λάρνακα (έγινε σχετική καταγγελία).

Το ΤΑΕ Λευκωσίας και ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE