Αγνώριστος ο Τόνυ Μαυρίδης: Τρομερά αδυνατισμένος λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Αγνώριστος ο Τόνυ Μαυρίδης: Τρομερά αδυνατισμένος λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

O Τόνυ Μαυρίδης και η Έλενα Παπαρίζου ήταν ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Η είδηση του χωρισμού τους είχε πέσει σαν βόμβα και όλοι αναρωτιούνταν τι είχε φταίξει –ναι, ήθελαν αυτός ο έρωτας να καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας.

Η ζωή όμως είχε διαφορετικά σχέδια. Λίγο καιρό μετά ο ίδιος είχε πάρει πάρα πολλά κιλά –όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που είχε κυκλοφορήσει στον Τύπο- σε σημείο που δύσκολα κάποιος αναγνώριζε τον μουσικοσυνθέτη και παραγωγό, ενώ έδινε μάχη και με την κατάθλιψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Απόλυτα σεβαστή χαρακτήρισε την απόφαση παραίτησης του Χρήστου Μυλωνόπουλου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια πράξη θεσμικής ευαισθησίας για την προστασία της διαδικασίας ως προς την δημόσια εικόνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE