Αγνώριστος ο Τόνυ Μαυρίδης: Τρομερά αδυνατισμένος λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Αγνώριστος ο Τόνυ Μαυρίδης: Τρομερά αδυνατισμένος λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

O Τόνυ Μαυρίδης και η Έλενα Παπαρίζου ήταν ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Η είδηση του χωρισμού τους είχε πέσει σαν βόμβα και όλοι αναρωτιούνταν τι είχε φταίξει –ναι, ήθελαν αυτός ο έρωτας να καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας.

Η ζωή όμως είχε διαφορετικά σχέδια. Λίγο καιρό μετά ο ίδιος είχε πάρει πάρα πολλά κιλά –όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που είχε κυκλοφορήσει στον Τύπο- σε σημείο που δύσκολα κάποιος αναγνώριζε τον μουσικοσυνθέτη και παραγωγό, ενώ έδινε μάχη και με την κατάθλιψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE