Τσάμπα οι χαρές και τα πανηγύρια – Δεν σβήνει η σημαία στον Πενταδάχτυλο

Τσάμπα οι χαρές και τα πανηγύρια – Δεν σβήνει η σημαία στον Πενταδάχτυλο

Κάποιοι έκριναν πρόωρα ότι το σβήσιμο της προκλητικής φωταγωγημένης σημαίας στον Πενταδάχτυλο είχε κάποια σχέση με ΜΟΕ, ερμηνεύοντας το ως κίνηση καλής θέλησης από τα κατεχόμενα.

Η αλήθεια όμως απέχει πολύ από αυτό το σενάριο, αφού όπως δημοσίευσε η ιστοσελίδα «Apokalypsi», η σημαία έσβησε προσωρινά.

Tothemaonline.com, μίλησε με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Νίκο Χριστοδουλίδη ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η σημαία έσβησε μόνο για τρείς ημέρες, ως ένδειξη πένθους για το θάνατο του πρώην Πρόεδρο της Τουρκίας Σουλειμάν Ντεμιρέλ.

Σε ερώτηση, αν υπάρχει το ενδεχόμενο να σβήσει στο άμεσο μέλλον η φωταγωγημένη σημαία, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης, ο κύριος Χριστοδουλίδης απάντησε ότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει τέτοιο θέμα στο τραπέζι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE