Κατατέθηκε το σχέδιο ανάπτυξης και παραγωγής του «Αφροδίτη»

Κατατέθηκε το σχέδιο ανάπτυξης και παραγωγής του «Αφροδίτη»

Το σχέδιο ανάπτυξης και παραγωγής για το κοίτασμα «Αφροδίτη» υποβλήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Υπουργείο Ενέργειας της Κύπρου, από τους εταίρους στο τεμάχιο «12» της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ).

«Το σχέδιο ανάπτυξης και παραγωγής για το «Αφροδίτη» κατατέθηκε στην κυπριακή Κυβέρνηση», επιβεβαίωσε μέσω ανάρτησής του στο twitter o Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, το σχέδιο περιλαμβάνει τεχνικές/εμπορικές λεπτομέρειες για την εκμετάλλευσή του κοιτάσματος.

Οι εταιρείες Noble, Delek και Avner κατέθεσαν επίσης σήμερα το σχέδιο ανάπτυξης του Αφροδίτη στο χρηματιστήριο του Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου καθώς αλλοδαπός μπούκαρε σε γνωστό εστιατόριο στο Παραλίμνι και επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του ιδιοκτήτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE