Κατατέθηκε το σχέδιο ανάπτυξης και παραγωγής του «Αφροδίτη»

Κατατέθηκε το σχέδιο ανάπτυξης και παραγωγής του «Αφροδίτη»

Το σχέδιο ανάπτυξης και παραγωγής για το κοίτασμα «Αφροδίτη» υποβλήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Υπουργείο Ενέργειας της Κύπρου, από τους εταίρους στο τεμάχιο «12» της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ).

«Το σχέδιο ανάπτυξης και παραγωγής για το «Αφροδίτη» κατατέθηκε στην κυπριακή Κυβέρνηση», επιβεβαίωσε μέσω ανάρτησής του στο twitter o Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, το σχέδιο περιλαμβάνει τεχνικές/εμπορικές λεπτομέρειες για την εκμετάλλευσή του κοιτάσματος.

Οι εταιρείες Noble, Delek και Avner κατέθεσαν επίσης σήμερα το σχέδιο ανάπτυξης του Αφροδίτη στο χρηματιστήριο του Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE