Κατατέθηκε το σχέδιο ανάπτυξης και παραγωγής του «Αφροδίτη»

Κατατέθηκε το σχέδιο ανάπτυξης και παραγωγής του «Αφροδίτη»

Το σχέδιο ανάπτυξης και παραγωγής για το κοίτασμα «Αφροδίτη» υποβλήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Υπουργείο Ενέργειας της Κύπρου, από τους εταίρους στο τεμάχιο «12» της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ).

«Το σχέδιο ανάπτυξης και παραγωγής για το «Αφροδίτη» κατατέθηκε στην κυπριακή Κυβέρνηση», επιβεβαίωσε μέσω ανάρτησής του στο twitter o Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, το σχέδιο περιλαμβάνει τεχνικές/εμπορικές λεπτομέρειες για την εκμετάλλευσή του κοιτάσματος.

Οι εταιρείες Noble, Delek και Avner κατέθεσαν επίσης σήμερα το σχέδιο ανάπτυξης του Αφροδίτη στο χρηματιστήριο του Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα

Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα

Πασχαλινή εκεχειρία με την Ουκρανία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE