Τον θέλουν πίσω στον ΑΠΟΕΛ... (Φωτογραφία)

Τον θέλουν πίσω στον ΑΠΟΕΛ... (Φωτογραφία)

Ο ίδιος έπαθε... εξάρτηση. Δεν εξηγείται αλλιώς. Είναι μεγάλη η αγάπη που τρέφει για τον ΑΠΟΕΛ και δεν χάνει ευκαιρία να το δείχνει.

Ο Άλντο Ατόρνο ανέβασε την πιο κάτω φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στην οποία όπως φαίνεται φοράει την φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Μάλιστα ο ίδιος έγραψε: «Η σημερινή προπόνηση στον ήλιο. Δουλεύω και περιμένω για τη νέα μου ομάδα! Πάμεεε!».

Αρκετοί φίλοι του ΑΠΟΕΛ σχολιάζουν κάτω από την φωτογραφία, με τους περισσότερους να του ζητούν να επιστρέψει στην ομάδα της Λευκωσίας. 

Πηγη: ThemaSports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE