Στα λευκά ντύθηκε το Τρόοδος - Χιονισμένο σκηνικό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στα λευκά ντύθηκε το Τρόοδος - Χιονισμένο σκηνικό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στα λευκά ντύθηκε για να μας... καλημερίσει σήμερα (08/12) το πρωί το Τρόοδος αφού χιόνι σκέπασε την ορεινή περιοχή.

Εικόνες χειμωνιάτικες και κρύες, κάτι που αναμέναμε εδώ και πολύ καιρό τώρα.

Για απόψε η πρόβλεψη του καιρού στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους είναι χιόνι σε εναλλαγή με χιονόνερο.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στη σελίδα στο facebook, KitasWeather:

Το σκηνικό του καιρού απόψε

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα, αρχικά. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα ισχυροί και τοπικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη στα ανατολικά παράλια, κυματώδης στα νότια και κυματώδης μέχρι πολύ κυματώδης στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE