Πόσοι πολίτες καταγγέλθηκαν για παραβίαση των μέτρων το τελευταίο 24ωρο

Πόσοι πολίτες καταγγέλθηκαν για παραβίαση των μέτρων το τελευταίο 24ωρο

Σε 10 καταγγελίες πολιτών και 2 υπεύθυνων υποστατικών για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού προχώρησε η Αστυνομία.

 
Εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 06:00 το πρωί, διενεργήθηκαν 2.211 έλεγχοι σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.
 
Συγκεκριμένα στην Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.087 και καταγγέλθηκε ένας υπεύθυνος υποστατικού και δύο πολίτες, στην Λεμεσό έγιναν 203 έλεγχοι με μια καταγγελία υποστατικού και πέντε πολιτών.
 
Στην Λάρνακα η Αστυνομία προέβη σε 384 ελέγχους και καταγγέλθηκε ένας πολίτης, στην Πάφο έγιναν 116 με μια καταγγελία ενός πολίτη και στην Αμμόχωστο έγιναν 182 έλεγχοι και καταγγέλθηκε ένας πολίτης.
 
Στην Μόρφου έγιναν 144 χωρίς καμία καταγγελία.
 
Το Τμήμα Τροχαίας διενήργησε 89 ελέγχους και η Λιμενική 6, χωρίς ωστόσο να γίνει καμία καταγγελία.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Για μετά το Πάσχα τοποθετούνται οι όποιες εξελίξεις σχετικά με τον διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, ανέφεραν τη Μεγάλη Παρασκευή στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές.