ΚΟΣΜΟΣ

Βουθός πόνος για τον Τζο Μπάιντεν – Αποχαιρέτησε το γιο του (ΦΩΤΟ)

Βουθός πόνος για τον Τζο Μπάιντεν – Αποχαιρέτησε το γιο του (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη δυσκολία ο Αμερικανός αντιπρόεδρος προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του έχοντας στο πλευρό του τη νύφη και τα δυο του εγγόνια.

Κρατώντας σφιχτά από το χέρι τον εγγονό του και έχοντας στο πλάι τη νύφη του και την εγγονή του ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν με μεγάλη δυσκολία προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Η μοίρα του φέρθηκε σκληρά, καθώς πριν από λίγες μέρες έχασε και το γιο του από καρκίνο. Χθες οικογένεια, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Beau Bider.

«Βρισκόμαστε σε μια μακρά διαδρομή δακρύων και αβάσταχτου πόνου. Προσεύχομαι ότι όλο αυτό θα οδηγήσει σε ένα μέρος ειρηνικό και χαρούμενο», δήλωσε ο συνταγματάρχης Ed Brandt, εφημέριος της Εθνικής Φρουράς, στο οποίο ο Beau Biden, είχε υπηρετήσει για 12 χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της θητείας του στον πόλεμο του Ιράκ.

Ο Beau έχασε τη μάχη με τη ζωή στα 46 του χτυπημένος από τον καρκίνο.  Είχε διατελέσει πολιτειακός Υπουργός Δικαιοσύνης, για οκτώ χρόνια στο Ντέλαγουερ και είχε γίνει γνωστό πως υποβαλλόταν σε θεραπεία για καρκίνο στον εγκέφαλο στο στρατιωτικό ιατρικό κέντρο Ουόλτερ Ριντ, έξω από την Ουάσινγκτον.

Την Κυπριακή Δημοκρατία και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος διατηρεί στενές σχέσεις με τον Αμερικανό Αντιπρόεδρο, στην κηδεία εκπροσώπησε ο  Επίτροπος Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα και Θέματα Αποδήμων,  Φώτης Φωτίου. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Νεκρός σε χωράφι στην περιοχή Κολοσσίου, εντοπίστηκε 58χρονος τα ξημερώματα σύμφωνα με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top