Ανακοινώθηκαν 174 περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Ανακοινώθηκαν 174 περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Το "υπουργείο υγείας" στα κατεχόμενα ανακοίνωσε 174 περιστατικά κορωνοϊού σε σύνολο 14,301 εξετάσεων την Κυριακή.

Τρία περιστατικά εντοπίστηκαν στο παράνομο αεροδρόμιο, 34 είναι επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 137 είναι μεταδόσεις στην κοινότητα.

Τα 44 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 41 στην κατεχόμενη Κερύνεια, 33 στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, έξι στο κατεχόμενο Τρίκωμο , 5 στην κατεχόμενη Μόρφου και 8 στην κατεχόμενη Λεύκα.

Τα κρούσματα στα κατεχόμενα ανέρχονται στις 24, 524 και καταγράφηκαν και 93 θάνατοι.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE