«Κόλασε» η Ιωάννα Τούνη με τραγούδι στο κλουβί

«Κόλασε» η Ιωάννα Τούνη με τραγούδι στο κλουβί

Για μια ακόμα φορά στη σκηνή του J2US βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη πλάι στον παρτενέρ της, Νικηφόρο το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha. Αυτήν όμως την βραδιά, η εκρηκτική ξανθιά κλήθηκε να ερμηνεύσει το κομμάτι που όλοι γνωρίσαμε με την φωνή της Δέσποινας Βανδή.

Αυτό δεν ήταν άλλο από την τεράστια επιτυχία «Α πα πα» σε μουσική και στίχους του Φοίβου. Σε κάθε περίπτωση, κάτι η… σέξι εμφάνιση από την Ιωάννα Τούνη κάτι το σκηνικό στο οποίο και δέσποζε ένα κλουβί, η θερμοκρασία ανέβηκε επικίνδυνα στο πλατό του J2US.

Τα σχόλια για την Ιωάννα Τούνη από την κριτική επιτροπή, δε, ήταν σχεδόν διθυραμβικά για την συγκεκριμένη εμφάνιση. «Εντυπωσιακό αυτό το κίνκυ σκηνικό και εσύ… σαδομαζό να βγαίνεις έξω» τόνισε με χιούμορ η Δέσποινα Βανδή κατά την κριτική της.

 

«Φωτιά» και πάλι, λοιπόν, η Ιωάννα Τούνη στη σκηνή του J2US!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης – Αμπντάλλα: Συζήτησαν για Κυπριακό, Μέση Ανατολή και ΕΕ - Στρατηγική προτεραιότητα η Νότια Γειτονία

Χριστοδουλίδης – Αμπντάλλα: Συζήτησαν για Κυπριακό, Μέση Ανατολή και ΕΕ - Στρατηγική προτεραιότητα η Νότια Γειτονία

Η αστάθεια στη Μέση Ανατολή, οι προοπτικές της Νότιας Γειτονίας και η σημασία της συνεργασίας ΕΕ–Ιορδανίας, σε συνδυασμό με την επικείμενη Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, καθώς και οι  εξελίξεις στο Κυπριακό, ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας, Αμπντάλλα Β’, στο περιθώριο της 80ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE