Χάθηκαν τα ίχνη του 36χρονου Μιχάλη -Βοηθήστε να εντοπιστεί -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χάθηκαν τα ίχνη του 36χρονου Μιχάλη -Βοηθήστε να εντοπιστεί -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Μιχάλη Πελή, 36 ετών, ο οποίος, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε χθες στην Αστυνομία, απουσιάζει από την οικία του στη Λεμεσό, από τις 2/11/2021.

Ο 36χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.75μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με μαύρα κοντά μαλλιά και την τελευταία φορά που θεάθηκε φορούσε μακρυμάνικη φανέλα χρώματος μαύρου και γκρι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Ο 36χρονος διακινείται με αυτοκίνητο ενοικιάσεως με αριθμούς εγγραφής NEX 195, χρώματος γαλάζιου, μάρκας Vauxhall Viva.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης – Αμπντάλλα: Συζήτησαν για Κυπριακό, Μέση Ανατολή και ΕΕ - Στρατηγική προτεραιότητα η Νότια Γειτονία

Χριστοδουλίδης – Αμπντάλλα: Συζήτησαν για Κυπριακό, Μέση Ανατολή και ΕΕ - Στρατηγική προτεραιότητα η Νότια Γειτονία

Η αστάθεια στη Μέση Ανατολή, οι προοπτικές της Νότιας Γειτονίας και η σημασία της συνεργασίας ΕΕ–Ιορδανίας, σε συνδυασμό με την επικείμενη Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, καθώς και οι  εξελίξεις στο Κυπριακό, ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας, Αμπντάλλα Β’, στο περιθώριο της 80ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE