Προκλήθηκαν ζημιές σε σπίτι και υποστατικά από τη φωτιά σε αποθήκη στο Αυγόρου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Προκλήθηκαν ζημιές σε σπίτι και υποστατικά από τη φωτιά σε αποθήκη στο Αυγόρου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ζημιές υπέστησαν βοηθητικά υποστατικά, ξύλινη πέργκολα, διώροφη κατοικία και αποθήκη, στην οποία ξέσπασε φωτιά χθες βράδυ στην Κοινότητα Αυγόρου.

 
Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής, «λίγα λεπτά πριν τις 11 το βράδυ του Σαββάτου 6 Νοεμβρίου, ξέσπασε φωτιά σε αποθήκη που βρίσκεται δίπλα σε διώροφη οικοδομή στην Κοινότητα Αυγόρου της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου. Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα τρία οχήματα και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά».
 
Από τη φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές σε ξύλινη πέργκολα, σε ένα μεταλλικό υπόστεγο και σε βοηθητικά υποστατικά στα οποία διέμεναν αλλοδαποί.
 
Ζημιές προκλήθηκαν επίσης και στην κυρίως κατοικία, αφού από τη πυρκαγιά έσπασαν τα τζάμια, ενώ καπνοί εισήλθαν στο εσωτερικό της.
 
Από την πυρκαγιά δεν υπήρχε τραυματίστηκε οποιοδήποτε πρόσωπο.
 
Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα από την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου

Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, με θύμα τον 80χρονο Ανδρέα Γεωργάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE