Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία
Σοκαρισμένη είναι η κυπριακή κοινωνία από τον θάνατο του 22χρονου Ντάνιελ, μετά από πτώση ξύλινου πασσάλου της ΑΗΚ το Σάββατο (19/4).
Η όμορφη παρουσιάστρια του Plus, Γιώτα Κουφαλίδου, έχει πολλούς λόγους για να πετάει στα σύννεφα, το τελευταίο διάστημα.
Τα επαγγελματικά της πάνε περίφημα, ενώ σύντομα θα γίνει μανούλα, στοιχεία που υποδεικνύουν ότι διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της.
Σήμερα η Γιώτα έχει ένα ακόμη λόγο για να γιορτάζει, αφού είναι η επέτειος του γάμου της με τον αγαπημένο της.
Η παρουσιάστρια ανέβασε δύο φωτογραφίες από την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, στέλνοντας το μήνυμα στον σύζυγο της ότι θα τον αγαπά για πάντα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις