Ανήλικος στη Λευκωσία τραυματίστηκε στο μάτι από ρίψη πυροτεχνήματος – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Ανήλικος στη Λευκωσία τραυματίστηκε στο μάτι από ρίψη πυροτεχνήματος – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Ανήλικος τραυματίστηκε στο μάτι, το βράδυ του Σαββάτου 04 Σεπτεμβρίου, στην Επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 23:00 το βράδυ (04/09), 17χρονος βρισκόταν σε ανοικτό χώρο μαζί με άλλους ανήλικους, σε χωριό της Επαρχίας Λευκωσίας.

Στην προσπάθεια του ανάψει πυροτέχνημα, ο 17χρονος τραυματίστηκε στο δεξί μάτι, με την ανάφλεξη του πυροτεχνήματος.

Ασθενοφόρο μετέφερε τον 17χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου του δόθηκαν πρώτες βοήθειες, ενώ αργότερα μεταφέρθηκε στο οφθαλμολογικό τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Ο ανήλικος πήρε εξιτήριο το μεσημέρι της Κυριακής (05/09), ενώ τον παρέπεμψαν σε οφθαλμίατρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.