Κατ΄ ιδίαν συνάντηση ΠτΔ-Ολγκίν, το πρωί της Δευτέρας
Κατ΄ ιδίαν συνάντηση θα έχει το πρωί της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.
 th.jpg)
Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Άμυνας, στις 12.00 ο Υπουργός Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης θα υποδεχτεί τον ομόλογό του στο προαύλιο του Υπουργείου Άμυνας.
Ο κ. Πετρίδης θα έχει στην συνέχεια κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σλοβάκο Υπουργό. Ακολούθως θα πραγματοποιηθεί διμερής συνάντηση των αντιπροσωπειών των δύο Υπουργείων, κατά την οποία θα συζητηθούν θέματα διμερούς αμυντικής συνεργασίας και τρόποι περαιτέρω ενδυνάμωσής της.
Στις 13.00 οι δύο Υπουργοί θα υπογράψουν Μνημόνιο Συναντίληψης, με στόχο τη θεσμοθέτηση γενικών αρχών και διαδικασιών προώθησης της αμυντικής και στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, ενώ στις 13.15 οι θα προβούν σε δηλώσεις.
Στη συνέχεια ο Jaroslav Nad, θα παρευρεθεί σε εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 20 χρόνων συνεισφοράς και συμμετοχής της Σλοβακίας στην UNFICYP.
ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




