Άνοιξαν πυρ εναντίον οικίας ζεύγους στο Ζακάκι – Γνωστοί στις Αρχές ο 31χρονος και η 27χρονη

Άνοιξαν πυρ εναντίον οικίας ζεύγους στο Ζακάκι – Γνωστοί στις Αρχές ο 31χρονος και η 27χρονη

Σε συναγερμό τέθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 29 Ιουλίου, η Αστυνομία μετά από επίθεση με πυροβολισμούς σε οικία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 5:40 τα ξημερώματα άγνωστος ή άγνωστοι έριξαν πυροβολισμούς σε οικία στο Ζακάκι. Στην εν λόγω οικία διαμένει ζευγάρι ηλικιών 31 ετών ο άνδρας και 27 ετών η γυναίκα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζεύγος είναι γνωστό στις Αρχές για προηγούμενες υποθέσεις που αφορούν παράνομες ουσίες. Οι δύο τους οδηγήθηκαν ενώπιον των ανακριτών όπου καταθέτουν. 

Στο σημείο έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου απέκλεισαν την σκηνή και διενεργούν έρευνες.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις εκτιμάται πως εναντίον της οικίας ρίφθηκε αριθμός πυροβολισμών, από κυνηγετικό όπλο και ενδεχομένως και από πιστόλι ή περίστροφο, ενω  προκλήθηκαν μικρές ζημιές στην τοιχοποιία από τους πυροβολισμούς

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.