Χειροπέδες σε 27χρονο - Ανακόπηκε το όχημα του και βρέθηκαν ναρκωτικά

Χειροπέδες σε 27χρονο - Ανακόπηκε το όχημα του και βρέθηκαν ναρκωτικά

Υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών ουσιών διερευνά η ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου) στην Πάφο.

Στις 00:50 μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου ανέκοψαν αυτοκίνητο με οδηγό 27χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην κατοχή του 27χρονου εντοπίστηκε κάνναβη και ένα μισοκαπνισμένο τσιγάρο το οποίο περιέχει κάνναβη.

Ο 27χρονος μεταφέρθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου) όπου ανακρινόμενος παραδέχτηκε ότι τα ανευρεθέντα τα κατέχει για δική του χρήση.

Ακολούθως κατηγορήθηκε γραπτώς και απολύθηκε για να κλητευθεί αργότερα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου).

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Μήνυμα για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των κρατών-μελών έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της Κυπριακής Προεδρίας να εργαστεί μέχρι το τέλος της θητείας της για μια πιο αυτόνομη, ανταγωνιστική και ευημερούσα Ευρώπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE