Ρίχνει και πάλι τα βέλη του ο Τσουρούλλης: «Δεν έχω λόγια, ντροπή και θυμός μαζί»

Ρίχνει και πάλι τα βέλη του ο Τσουρούλλης: «Δεν έχω λόγια, ντροπή και θυμός μαζί»

Θέση αυτή τη φορά παίρνει με ανάρτηση του ο Χρύσανθος Τσουρούλης για το θέμα των κατά παραγγελία πιστοποιητικών εμβολιασμού.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αναφέρεται στον ΠΙΣ και στις Ιατρικές Εταιρίες ειδικοτήτων, τους οποίους καλεί να βγουν μπροστά να δώσουν κατεύθυνση για το φλέγον ζήτημα των ημερών, τα κατά παραγγελία πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Ντροπή και θυμό μαζί είναι τα συναισθήματα που περιγράφει καυστικά ο κύριος Τσουρούλης.

Δείτε την ανάρτηση:

«Δεν έχω λόγια! Ντροπή και θυμός μαζί! Που είναι ο ΠΙΣ και οι Ιατρικές Εταιρίες των Ειδικοτήτων να βγουν μπροστά, να δώσουν κατεύθυνση και να περισώσουν το δικό τους κύρος και επιστημοσύνη; Κύπρος: Κοινό μυστικό τα κατά παραγγελία πιστοποιητικά εμβολιασμού», αναφέρει στην ανάρτηση του ο Τσουρούλλης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE