Ρίχνει και πάλι τα βέλη του ο Τσουρούλλης: «Δεν έχω λόγια, ντροπή και θυμός μαζί»

Ρίχνει και πάλι τα βέλη του ο Τσουρούλλης: «Δεν έχω λόγια, ντροπή και θυμός μαζί»

Θέση αυτή τη φορά παίρνει με ανάρτηση του ο Χρύσανθος Τσουρούλης για το θέμα των κατά παραγγελία πιστοποιητικών εμβολιασμού.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αναφέρεται στον ΠΙΣ και στις Ιατρικές Εταιρίες ειδικοτήτων, τους οποίους καλεί να βγουν μπροστά να δώσουν κατεύθυνση για το φλέγον ζήτημα των ημερών, τα κατά παραγγελία πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Ντροπή και θυμό μαζί είναι τα συναισθήματα που περιγράφει καυστικά ο κύριος Τσουρούλης.

Δείτε την ανάρτηση:

«Δεν έχω λόγια! Ντροπή και θυμός μαζί! Που είναι ο ΠΙΣ και οι Ιατρικές Εταιρίες των Ειδικοτήτων να βγουν μπροστά, να δώσουν κατεύθυνση και να περισώσουν το δικό τους κύρος και επιστημοσύνη; Κύπρος: Κοινό μυστικό τα κατά παραγγελία πιστοποιητικά εμβολιασμού», αναφέρει στην ανάρτηση του ο Τσουρούλλης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ThemaOnlinePoll: Δύο χρόνια διακυβέρνησης Χριστοδουλίδη – Η γνώμη σας μετράει

ThemaOnlinePoll: Δύο χρόνια διακυβέρνησης Χριστοδουλίδη – Η γνώμη σας μετράει

Δύο χρόνια κλείνουν στις 12 Φεβρουαρίου από την ανάδειξη του Νίκου Χριστοδουλίδη ως νικητή στις Προεδρικές Εκλογές του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE