Ξαναχτυπά ο Τσουρούλλης: «Είμαστε αντιδημοκράτες, ακραίοι και διχαστικοί που τους προτρέπουμε να εμβολιαστούν»

Ξαναχτυπά ο Τσουρούλλης: «Είμαστε αντιδημοκράτες, ακραίοι και διχαστικοί που τους προτρέπουμε να εμβολιαστούν»

Θέση για το θέμα των εμβολιασμών παίρνει με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Χρύσανθος Τσουρούλλης. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, τονίζει ότι θεωρούνται αντιδημοκράτες και διχαστικοί όσοι προτρέπουν τον κόσμο να εμβολιαστεί (σ.σ. αν και 9/10 νοσηλευόμενους είναι ανεμβολίαστοι), βάζοντας μαζί και τον εαυτό του.

Δείτε την ανάρτηση:

«9/10 νοσηλευόμενους είναι ανεμβολίαστοι αλλά είμαστε ακραίοι, αντιδημοκράτες και διχαστικοί που τους προτρέπουμε να εμβολιαστούν. Ταχθήκαμε έντονα υπέρ της μάχης για τη ζωή και την επιστροφή στην κανονικότητα. Το ίδιο και τώρα. Το επαναλαμβάνω ο ιός όλα τα φανερώνει σχεδόν τιμωρητικά», αναφέρει στην ανάρτηση του ο Τσουρούλλης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE