Ξαναχτυπά ο Τσουρούλλης: «Είμαστε αντιδημοκράτες, ακραίοι και διχαστικοί που τους προτρέπουμε να εμβολιαστούν»

Ξαναχτυπά ο Τσουρούλλης: «Είμαστε αντιδημοκράτες, ακραίοι και διχαστικοί που τους προτρέπουμε να εμβολιαστούν»

Θέση για το θέμα των εμβολιασμών παίρνει με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Χρύσανθος Τσουρούλλης. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, τονίζει ότι θεωρούνται αντιδημοκράτες και διχαστικοί όσοι προτρέπουν τον κόσμο να εμβολιαστεί (σ.σ. αν και 9/10 νοσηλευόμενους είναι ανεμβολίαστοι), βάζοντας μαζί και τον εαυτό του.

Δείτε την ανάρτηση:

«9/10 νοσηλευόμενους είναι ανεμβολίαστοι αλλά είμαστε ακραίοι, αντιδημοκράτες και διχαστικοί που τους προτρέπουμε να εμβολιαστούν. Ταχθήκαμε έντονα υπέρ της μάχης για τη ζωή και την επιστροφή στην κανονικότητα. Το ίδιο και τώρα. Το επαναλαμβάνω ο ιός όλα τα φανερώνει σχεδόν τιμωρητικά», αναφέρει στην ανάρτηση του ο Τσουρούλλης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE