Σεισμός 6,2 ρίχτερ στην Ινδονησία

Σεισμός 6,2 ρίχτερ στην Ινδονησία

Σεισμική δόνηση 6,1 – 6,2 Ρίχτερ σημειώθηκε στα ανοικτά των ανατολικών ακτών της Κελέβης, στο κεντρικό τμήμα του αρχιπελάγους της Ινδονησίας, σύμφωνα με σεισμολόγους.

Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές

Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι, ενώ δεν έχουν αναφερθεί θύματα ή ζημιές ως εδώ.

Το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικών μελετών (USGS) εκτίμησε ότι ο σεισμός ήταν μεγέθους 6,2 Ρίχτερ.

Το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο (EMSC) εκτίμησε πως επρόκειτο για σεισμική δόνηση 6,2 Ρίχτερ και υπολόγισε πως το εστιακό βάθος του ήταν 102 χιλιόμετρα.

Η ινδονησιακή εθνική υπηρεσία γεωφυσικής εκτίμησε επίσης ότι ο σεισμός ήταν 6,2 Ρίχτερ και υπολόγισε ότι το εστιακό βάθος του ήταν 112 χιλιόμετρα, 10 χλμ. κάτω από τον πυθμένα της θάλασσας.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες γύρω από το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να κάνει λόγο για σειρά επαφών που πραγματοποιούνται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενόψει των κρίσιμων συναντήσεων στη Νέα Υόρκη.