Ανακοίνωσε μέτρα στήριξης και συμπαράστασης προς τους πυρόπληκτους η Cyta

Ανακοίνωσε μέτρα στήριξης και συμπαράστασης προς τους πυρόπληκτους η Cyta

Mέτρα στήριξης και συμπαράστασης προς τους πυρόπληκτους αποφάσισε η Cyta.

Σε ανακοίνωση αναφέρει ότι για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο, η Cyta θα δεν θα χρεώσει  τους λογαριασμούς κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, τηλεόρασης (Cytavision) και διαδικτύου των πελατών της που είναι κάτοικοι των πληγεισών κοινοτήτων Αρακαπά,  Επταγώνιας, Ακαπνού, Οράς, Μελίνης, Συκόπετρας, Οδού, Αγίων Βαβατσινιάς και Βαβατσινιάς. Εξαιρούνται οι χρεώσεις για κλήσεις περιαγωγής και υπηρεσιών ειδικής τιμολόγησης.

Παραχωρούνται επίσης δωρεάν κάρτες ανανέωσης SoEasy, στους κατοίκους των πιο πάνω χωριών που είναι πελάτες προπληρωμένης κινητής τηλεφωνίας. Οι κάρτες θα παραδίδονται μέσω του κινητού καταστήματος Cyta που θα επισκεφθεί τα χωριά τις επόμενες μέρες.

Το κινητό κατάστημα Cyta θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε όλες τις κοινότητες που επηρεάστηκαν και, σε συνεργασία με τους Κοινοτάρχες των περιοχών, θα παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια σε θέματα επικοινωνίας των κατοίκων. Αιτήματα μπορούν να υποβάλλονται και στο τηλέφωνο 80002266 με δωρεάν κλήση.  

Το πρόγραμμα των επισκέψεων:
Δευτέρα 12/7: Επταγώνια (09:00 – 13:00)
Τρίτη 13/7: Αρακαπάς (9:00 - 11:30) & Συκόπετρα (12:00 - 13:00)
Τετάρτη 14/7: Ορά (9:00 - 11:00) & Βαβατσινιά (12:00 - 13:00)
Πέμπτη 15/7: Οδού (9:00 - 11:30) & Ακαπνού (12:00 - 13:00)
Παρασκευή 16/7: Μελίνη (9:00 - 11:30) & Αγίοι Βαβατσινιάς (12:00 - 13:00)

Στο επόμενο διάστημα, όταν ολοκληρωθεί η καταγραφή των ζημιών και εκπονηθεί από τις αρμόδιες αρχές το σχέδιο αποκατάστασης, η Cyta θα μελετήσει επιπρόσθετες μακροπρόθεσμες ενέργειες που θα στοχεύουν στην αποκατάσταση του περιβάλλοντος στις περιοχές που επλήγησαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την συνάντηση Ντι Κάρλο με Χριστοδουλίδη - Σε ετοιμότητα για το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την συνάντηση Ντι Κάρλο με Χριστοδουλίδη - Σε ετοιμότητα για το Κυπριακό

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με την Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις ΡόζΜαρι Ντι Κάρλο.