Οριστικά χωρίς θεατές στις κερκίδες οι Ολυμπιακοί αγώνες

Οριστικά χωρίς θεατές στις κερκίδες οι Ολυμπιακοί αγώνες

Με το Τόκιο να έχει μπει ξανά σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης, λόγω της κατακόρυφης αύξησης των κρουσμάτων, όλοι ήταν προετοιμασμένοι για τις ανακοινώσεις των διοργανωτών που επιβεβαίωσαν ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες (που ξεκινούν στις 22 Ιουλίου) θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία θεατών στις κερκίδες.

Η απόφαση πάρθηκε από την ιαπωνική κυβέρνηση μαζί με την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και τους οργανωτές των αγώνων, καθώς οι προβλέψεις των ειδικών αναφέρουν ότι η κατάσταση δεν πρόκειται να βελτιωθεί τις επόιμενες εβδομάδες.

Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Γιοσιχίντε Σούγκα, είπε ότι η συγκεκριμένη κίνηση ήταν απαραίτητη ώστε να "εμποδιστεί" η διασπορά της μετάλλαξης Δέλτα από το Τόκιο και να γίνει η ιαπωνική πρωτεύουσα μια ακόμα "πηγή" νέων μολύνσεων που θα οδηγήσει σε νέο κύμα κρουσμάτων παγκοσμίως.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέο κύμα εκτεταμένων βομβαρδισμών στο Ιράν από το Ισραήλ - Απογείωση δύο F-16 από τη βάση Ανδρέας Παπανδρέου

LIVE: Νέο κύμα εκτεταμένων βομβαρδισμών στο Ιράν από το Ισραήλ - Απογείωση δύο F-16 από τη βάση Ανδρέας Παπανδρέου

Δεκατρείς ημέρες μετά το ξέσπασμα της πολεμικής σύρραξης στη Μέση Ανατολή, η ένταση παραμένει σε υψηλά επίπεδα, καθώς καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές δεν φαίνεται διατεθειμένη να προχωρήσει σε κινήσεις αποκλιμάκωσης.Την ίδια ώρα, δύο μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 Fighting Falcon απογειώθηκαν από την Αεροπορική Βάση Ανδρέας Παπανδρέου στο πλαίσιο προγραμματισμένης εκπαιδευτικής δραστηριότητας. Όλες οι εξελίξεις άμεσα και έγκυρα από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE