Τη βιαιότητα της σύγκρουσης κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό του Γιώργου Κυριάκου – Σε μη αναγνωρίσιμη κατάσταση

Τη βιαιότητα της σύγκρουσης κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό του Γιώργου Κυριάκου – Σε μη αναγνωρίσιμη κατάσταση

Συνεχίζονται οι εξετάσεις γύρω από το τρομακτικό θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 6 Ιουλίου στον δρόμο Ξυλοφάγου – Λιοπετρίου.

Μετά τη νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του Γιώργου Κυριάκου, διαφάνηκε η σφοδρότητα της σύγκρουσης και συγκεκριμένα όπως κατέδειξαν τα ευρήματα ο θάνατος του επήλθε από πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι, στο σώμα και στα ζωτικά όργανα αλλά και διαμελισμό. Τη νεκροτομή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο δημοσίευμα μας λόγω της κατάστασης της σορού αναμένονται τα αποτελέσματα DNA για την ταυτοποίηση και την επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία.

Παρ’ όλα αυτά οι οικείοι του αδικοχαμένου Γιώργου που είναι βέβαιοι για τον θάνατο του προγραμμάτισαν έτσι ώστε η κηδεία του να τελεστεί αύριο Παρασκευή 9 Ιουλίου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 44χρονος αφήνει πίσω του σύζυγο και δύο παιδιά το ένα αξ’ αυτών ανήλικο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE