ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πατέρας δύο παιδιών ο Γιώργος Κυριάκου που έχασε φρικτά τη ζωή του από τη σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλετών στο Λιοπέτρι

Πατέρας δύο παιδιών ο Γιώργος Κυριάκου που έχασε φρικτά τη ζωή του από τη σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλετών στο Λιοπέτρι

Φρικτό θάνατο βρήκε στην άσφαλτο ο 44χρονος Γιώργος Κυριάκου Χαραλάμπους, μετά τη σφοδρή σύγκρουση της μοτοσικλέτας του με άλλη μοτοσικλέτα το βράδυ της Τρίτης 6 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, ο 44χρονος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα 24χρονου μικρού κυβισμού. Από τη σύγκρουση ο Γιώργος Κυριάκου βρήκε ακαριαίο θάνατο, με τη σορό του να μην είναι σε αναγνωρίσιμη κατάσταση, ως εκ τούτου οι Αρχές προχώρησαν για ταυτοποίηση του μέσω εξέτασης DNA., αναμένοντας τα αποτελέσματα για ανακοίνωση του ονόματος του.

Ωστόσο η οικογένεια, φίλοι και συγγενείς του αδικοχαμένου 44χρονου είναι βέβαιοι για την απώλεια του ανθρώπου τους, ενώ έχουν ήδη προγραμματίσει την κηδεία του που θα τελεστεί αύριο Παρασκευή 9 Ιουλίου.

Αντίο στον Γιώργο Κυριάκου έγραψε με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το Αθλητικό Σωματείο Ολυμπιακού Ξυλοφάγου αναφέροντας: «Άδικος, ξαφνικός και αναπάντεχος ο αποχωρισμός αγαπημένε μας φίλε! Η οικογένεια του Ολύμπου θρηνεί για τον αδόκητο χαμό του αγαπημένου μας Γιώργου Κυριάκου (Τρίλλη), μετά απο τραγικό ατύχημα χθές βράδυ.
Ο Γιώργος, υπηρέτησε από όλα τα πόστα την αγαπημένη του ομάδα, ως ποδοσφαιριστής, αρχηγός, μέλος του Δ.Σ αλλά και προσφέροντας εθελοντικά τους κόπους του σε όλες τις φάσεις αναβάθμισης και συντήρησης των γηπεδικών μας εγκαταστάσεων.
Το Δ.Σ της ομάδας μας ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης και ευγνωμοσύνης αποφάσισε όπως τα έξοδα της κηδείας γίνουν δαπάνη του σωματείου μας.
Λεπτομέρειες για την κηδεία θα ανακοινωθούν αργότερα.
Καλό σου παραδεισο αγαπημένε μας φίλε!»

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του 44χρονου Γιώργου εξέφρασε επίσης με ανάρτηση η ΕΛΠΙΣ Ξυλοφάγου: 

Υπενθυμίζουμε ότι μετά από σύγκρουση δυο μοτοσικλέτων, η μια ακινητοποιήθηκε στα σιδερένια κιγκλιδώματα του δρόμου, ενώ η δεύτερη διένυσε απόσταση διακοσίων περίπου μέτρων από το σημείο της σύγκρουσης και κατέρριψε το περιτοίχισμα παρακείμενου πρατηρίου καυσίμων.

Από τη σύγκρουση ο 44χρονος βρήκε φρικτό θάνατο, ενώ αναμένεται να ταυτοποιηθεί με την μέθοδο DNA. Ο δεύτερος οδηγός 24 ετών μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου σε σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου κατάσταση. 

Ο Γιώργος Κυριάκου Χαραλάμπους καταλείπει σύζυγο και δύο παιδιά το ένα εξ’ αυτών ανήλικο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top