8 μέρες κράτηση στον 67χρονο για την φωτιά: Eξακολουθεί να αρνείται εμπλοκή στην υπόθεση

8 μέρες κράτηση στον 67χρονο για την φωτιά: Eξακολουθεί να αρνείται εμπλοκή στην υπόθεση

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού oδηγήθηκε γύρω στις 09:30 το πρωί ο 67χρονος, ο οποίος κρίνεται ως ύποπτος για την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε από το μεσημέρι του Σαββάτου (03/07), στο χωρίο Αρακαπάς η οποία βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη στις ορεινές περιοχές Λεμεσού και Λάρνακας.

Διάταγμα κράτησης για περίοδο 8 ημερών εξέδωσε πριν από λίγο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 67χρονου που συνελήφθη σε σχέση με την φονική πυρκαγιά που μαίνεται από χθες.

Μαρτυρίες τον φέρουν να εγκαταλείπει το χωράφι του λίγο πριν το ξέσπασμα της πυρκαγιάς. Ο ίδιος αρνείται εμπλοκή και δίνει διάφορους ισχυρισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΝΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Επιβεβαίωση Αστυνομίας για τους 4 νεκρούς - Εντοπίστηκαν έξω από το χωριό Οδού

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.