Στις 9 Ιουλίου οι εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα για το Κυπριακό

Στις 9 Ιουλίου οι εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα για το Κυπριακό

Στις 29 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η ανοιχτή συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας, για την ανανέωση της θητείας της ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

Οι εκθέσεις του ΓΓ του ΟΗΕ για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ και τις καλές του υπηρεσίες θα υποβληθούν προς το Συμβούλιο την Παρασκευή 9 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της γαλλικής προεδρίας, στις 15 Ιουλίου θα γίνει η ενημέρωση των χωρών που συμμετέχουν με δυνάμεις στην ειρηνευτική αποστολή και στις 21 θα γίνει η ενημέρωση των μελών από την ειδική αντιπρόσωπο του ΓΓ, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ και θα ξεκινήσουν οι διαβουλεύσεις για το ψήφισμα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Νέος γύρος διπλωματικής κινητικότητας για το κυπριακό βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την ουσιαστική επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE