8 μέρες κράτηση στον 67χρονο για την φωτιά: Eξακολουθεί να αρνείται εμπλοκή στην υπόθεση

8 μέρες κράτηση στον 67χρονο για την φωτιά: Eξακολουθεί να αρνείται εμπλοκή στην υπόθεση

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού oδηγήθηκε γύρω στις 09:30 το πρωί ο 67χρονος, ο οποίος κρίνεται ως ύποπτος για την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε από το μεσημέρι του Σαββάτου (03/07), στο χωρίο Αρακαπάς η οποία βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη στις ορεινές περιοχές Λεμεσού και Λάρνακας.

Διάταγμα κράτησης για περίοδο 8 ημερών εξέδωσε πριν από λίγο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 67χρονου που συνελήφθη σε σχέση με την φονική πυρκαγιά που μαίνεται από χθες.

Μαρτυρίες τον φέρουν να εγκαταλείπει το χωράφι του λίγο πριν το ξέσπασμα της πυρκαγιάς. Ο ίδιος αρνείται εμπλοκή και δίνει διάφορους ισχυρισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΝΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Επιβεβαίωση Αστυνομίας για τους 4 νεκρούς - Εντοπίστηκαν έξω από το χωριό Οδού

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE