Παραλίγο τραγωδία σε χώρο που προστάτευε γυναίκα – Της επιτέθηκε με μαχαίρι ο σύζυγος της

Παραλίγο τραγωδία σε χώρο που προστάτευε γυναίκα – Της επιτέθηκε με μαχαίρι ο σύζυγος της

Γυναίκα ενώ βρισκόταν σε χώρο προστασίας δέχθηκε επίθεση και τραυματίστηκε προ ημερών.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα φυλαγόταν σε ειδικό χώρο για προστασία μετά από καταγγελία ότι κινδυνεύει η ζωή της. Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο εν διαστάσει σύζυγος της κατάφερε να εντοπίσει τον εν λόγω χώρο και να εισέλθει σε αυτόν.

Εκεί ο αλλοδαπός άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε την γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Ο άνδρας στη συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ σήμερα Τετάρτη 23 Ιουνίου αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.