Ονόματα των 13 ηρώων της έκρηξης στο Μαρί σε υποδομές του Δήμου Λεμεσού

Ονόματα των 13 ηρώων της έκρηξης στο Μαρί σε υποδομές του Δήμου Λεμεσού

Με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από τον θάνατο των 13 ηρώων της έκρηξης στο Μαρί, το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού αποφάσισε να δώσει τα ονόματα τους σε υποδομές του, όπως πάρκα, πλατεία, δρόμους κλπ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, σε συνεδρία του, στις 3 Ιουνίου, «το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού, ομόφωνα, αποφάσισε να τιμήσει τους 13 ηρωικούς νεκρούς της φονικής έκρηξης στο Μαρί, ενόψει της συμπλήρωσης 10 χρόνων από το θάνατο τους».
 
Η απόδοση τιμής θα γίνει μέσα από την ονομασία δημοτικών υποδομών, προσθέτει η ανακοίνωση, σημειώνοντας ότι, ήδη αποφασίστηκε όπως, το μικρό υπαίθριο θεατράκι στην επίχωση, ονομαστεί σε «Θέατρο Ηρώων Χρίστου και Μίλτου Χριστοφόρου».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Στις 17-18 Μαρτίου η Πενταμερής για το Κυπριακό

Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Στις 17-18 Μαρτίου η Πενταμερής για το Κυπριακό

Στις 17 και 18 Μαρτίου θα συγκληθεί η Πενταμερής συνάντηση υπό την αιγίδα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, σύμφωνα με ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE