Σε πλατεία Μιχάλη Κακογιάννη μετονομάζεται η πλατεία παλιού λιμανιού Λεμεσού

Σε πλατεία Μιχάλη Κακογιάννη μετονομάζεται η πλατεία παλιού λιμανιού Λεμεσού

Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού αποφάσισε να τιμήσει τον σκηνοθέτη Μιχάλη Κακογιάννη, μετονομάζοντας την πλατεία Συντάγματος, στο παλιό λιμάνι Λεμεσού, σε «πλατεία Μιχάλη Κακογιάννη».

 
Ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού αναφέρει ότι η απόφαση αυτή αποτελεί μια επιβαλλόμενη ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της τεράστιας προσφοράς στον πολιτισμό του συμπολίτη μας, ο οποίος χαίρει παγκόσμιας καταξίωσης.
 
Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη πλατεία ανακαινίστηκε και εκσυγχρονίστηκε πρόσφατα με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Προγραμματική Περίοδο 2014 – 2020.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.