ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η επαναλειτουργία των οδοφραγμάτων στον τ/κ Τύπο - «Τι ωραία μέρα»

Η επαναλειτουργία των οδοφραγμάτων στον τ/κ Τύπο  - «Τι ωραία μέρα»

Πρωτοσέλιδα αναφέρονται στην επαναλειτουργία των οδοφραγμάτων οι τ/κ εφημερίδες σήμερα με τις πλείστες να το έχουν κύριο θέμα.

Η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα «Κίπρις» με τίτλο «Άνοιξαν τα οδοφράγματα, τέλειωσε η λαχτάρα» κι έχει φωτογραφία δύο γυναίκες που δίνουν τα χέρια χαιρετώντας η μία την άλλη στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας και γράφει ότι μέχρι τις 6 το απόγευμα χθες βράδυ 8.229 πρόσωπα είχε συνολικά διακινηθεί μέσω και των 9 σημείων διελεύσεις.

Η «Ντιαλόγκ» με τίτλο «Τι ωραία μέρα» έχει διάφορες φωτογραφίες από την χθεσινή μέρα και γράφει ότι οι διελεύσεις άρχισαν ν’ αυξάνονται μετά το μεσημέρι χθες.

Η «Χαλκίν Σεσί» με τίτλο «Οι έμποροι γέμισαν ελπίδα» γράφει ότι 463 μέρες μετά το κλείσιμο των οδοφραγμάτων, άνοιξαν και τα 9 σημεία διέλευσης. Φιλοξενεί δε δηλώσεις από ιδιοκτήτες καταστημάτων στην περιοχή Αράστα, στην εντός των τειχών κατεχόμενη Λευκωσία για την επαναλειτουργία των οδοφραγμάτων.

Η «Γκιουνές» με τίτλο «Άρχισαν οι διελεύσεις» και η «Βατάν» «Άνοιξαν τα οδοφράγματα» με διάφορες φωτογραφίες από τα οδοφράγματα, κυρίως από την οδό Λήδρας.

Η εφημερίδα «Αβρούπα» έχει κύριο θέμα την κατηγορία που επισύρει έως και 6 χρόνια φυλάκιση εναντίον 3 δημοσιογράφων της εφημερίδας «Γεενί Μπακίς» που αποκάλυψαν ότι παραχωρήθηκαν «υπηκοότητες» του ψευδοκράτους έναντι χρηματικού ποσού. Η «Αβρούπα» έχει το θέμα της διάνοιξης των οδοφραγμάτων δευτερεύον με τίτλο «Λουκουμάδες για το καλωσόρισμα» σημειώνοντας ότι μετά από μια μακρά περίοδο άνοιξαν τα οδοφράγματα και σΣτους ε/κ που περνούσαν από την οδό Λήδρας στα κατεχόμενα τούς κερνούσαν λουκουμάδες.

Η εφημερίδα «Γενί Ντουζέν» έχει κύριο θέμα στο πρωτοσέλιδο την αντίδραση των τ/κ εργολάβων για την παραχώρηση της επιδιόρθωσης και κατασκευής του επαρχιακού οδικού δικτύου στα κατεχόμενα σε δύο τουρκικές εταιρείες χωρίς δημόσιο διαγωνισμό. Αναφέρεται στο άνοιγμα των οδοφραγμάτων με τίτλο «15 μήνες μετά ξανά μαζί» και δημοσιεύει φωτογραφίες από το σημείο ελέγχου της οδού Λήδρας και από την εκδήλωση 4 οργανώσεων χθες το απόγευμα με συμβολική διέλευση δεκάδων Ε/κ από το συγκεκριμένο οδόφραγμα όπου βρέθηκαν με δεκάδες Τ/κ.



ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top