Τραγωδία στη Λευκωσία - Ταύρος επιτέθηκε και σκότωσε εργάτη

Τραγωδία στη Λευκωσία - Ταύρος επιτέθηκε και σκότωσε εργάτη

Τραγωδία με νεκρό εργάτη στο Δάλι. Ταύρος επιτέθηκε στον εν λόγω ο άντρα ο οποίος έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, κοντά στις 11 το πρωί του Σαββάτου (5/6), ο ταύρος επιτέθηκε σε αλλοδαπό εργάτη που δούλευε σε φάρμα στην επαρχία Λευκωσίας.

Ο εργάτης τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας για έρευνες σχετικά με το περιστατικό. 

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE