Τηλεφωνική επικοινωνία Σούκρι - Δένδιας

Τηλεφωνική επικοινωνία Σούκρι - Δένδιας

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Σάμεχ Σούκρι ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, όπου συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις στα παλαιστινιακά εδάφη και την κλιμάκωση της κατάστασης στη Λωρίδα της Γάζας.  

Οι επικεφαλής της διπλωματίας των δύο χωρών συζήτησαν τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την αποκλιμάκωση της ισραηλινο – παλαιστιανιακής κρίσης.  
 
Το αιγυπτιακό Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Δένδιας εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ρόλο της Αιγύπτου σε αυτό το θέμα και για τις ακούραστες προσπάθειες του Καΐρου για την επίτευξη εκεχειρίας και τον τερματισμό της παρούσας κρίσης. 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE