Τηλεφωνική επικοινωνία Σούκρι - Δένδιας

Τηλεφωνική επικοινωνία Σούκρι - Δένδιας

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Σάμεχ Σούκρι ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, όπου συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις στα παλαιστινιακά εδάφη και την κλιμάκωση της κατάστασης στη Λωρίδα της Γάζας.  

Οι επικεφαλής της διπλωματίας των δύο χωρών συζήτησαν τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την αποκλιμάκωση της ισραηλινο – παλαιστιανιακής κρίσης.  
 
Το αιγυπτιακό Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Δένδιας εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ρόλο της Αιγύπτου σε αυτό το θέμα και για τις ακούραστες προσπάθειες του Καΐρου για την επίτευξη εκεχειρίας και τον τερματισμό της παρούσας κρίσης. 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE