Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz- Πέρασε ένας χρόνος να μαθευτεί

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz- Πέρασε ένας χρόνος να μαθευτεί

«Οι δικοί της άνθρωποι κι εγώ που είμαι φίλη της γνωρίζαμε ακριβώς τι είχε συμβεί»

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως έπεσαν στον γάμο της Έλενας Ράπτη και του Κίμωνα Μπάλλα. Αν και κανείς τους μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, σήμερα το πρωί η Φαίη Σκορδά, που είναι και προσωπική της φίλη προχώρησε σε μια αποκάλυψη.

Όπως ανέφερε κατά την διάρκεια της εκπομπής της το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και ένα χρόνο.

«Ισχύει ότι δεν είναι μαζί. Οι δικοί της άνθρωποι κι εγώ που είμαι φίλη της γνωρίζαμε ακριβώς τι είχε συμβεί. Σαφώς όμως, όταν ξέρεις κάτι προσωπικό, δεν θα το πεις σε καμία εκπομπή. Δεν είναι μαζί τον τελευταίο ένα χρόνο, δεν είναι κάτι που προέκυψε τώρα», αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά για την Έλενα Ράπτη και τον Κίμωνα Μπάλλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE