ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ: Η πανδημία έχει επηρεάσει και τους μαθητές σε πολύ μεγάλο βαθμό

ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ: Η πανδημία έχει επηρεάσει και τους μαθητές σε πολύ μεγάλο βαθμό

Η πανδημία συνεχίζει δυστυχώς να επηρεάζει δυσμενώς όλο τον κόσμο και την Κύπρο, είπε ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομος Προδρόμου, σε χαιρετισμό του σε διαδικτυακή συνάντηση που αφορά το δίκτυο SupportCY της Τράπεζας Κύπρου, που δημιουργήθηκε πριν από ένα χρόνο, με την έναρξη της πανδημίας του Covid-19, για την αντιμετώπιση των συνεπειών της, προσθέτοντας ότι «πολλές χιλιάδες συμπολίτες μας και μεταξύ τους και οι μαθητές και μαθήτριες, η νεολαία μας, έχουν επηρεαστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό».


 
«Ανάμεσά τους ορισμένοι όμως ακόμα περισσότερο και είναι γι’ αυτό που εκτιμάται ιδιαίτερα η κοινωνική δράση του δικτύου. Πράγματι, στηρίζοντας την υγεία, την παιδεία και την κοινωνική μέριμνα, το δίκτυο SupportCY της Τράπεζας Κύπρου και οι συνεργάτες του συνέβαλαν στην αντιμετώπιση των οξυμένων αναγκών και έδωσαν ελπίδα, κάνοντας πράξη τη ρήση ότι «η εθελοντική προσφορά αποτελεί το νέο διεθνές ήθος στον 21ο αιώνα», είπε ο κ. Προδρόμου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.
 
Στο σημείο αυτό, ο Υπουργός Παιδείας έκανε ιδιαίτερη μνεία στο έργο και την υποστήριξη του δικτύου SupportCY στην Παιδεία της Κύπρου.
 
Απευθυνόμενος τόσο στο δίκτυο SupportCY της Τράπεζας Κύπρου, όσο και στους οργανισμούς που συμμετέχουν σε αυτό, αλλά και στους εθελοντές του, ο κ. Προδρόμου εξέφρασε τις προσωπικές θερμές ευχαριστίες του καθώς και τις ευχαριστίες του Υπουργείου, αλλά και ολόκληρου του εκπαιδευτικού κόσμου.
 
«Εύχομαι ακόμα καλή συνέχεια στο σημαντικό κοινωφελές έργο που επιτελεί στηρίζοντας και την εκπαίδευση, αλλά και γενικότερα την κοινωνία και το λαό μας. Εκφράζω και την ευχή το συντομότερο δυνατό να καταφέρουμε με τις κοινές προσπάθειές μας να νικήσουμε την πανδημία και να κερδίσουμε την κανονική ζωή μας», κατέληξε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top