Περιστατικό θρόμβων αίματος μετά τη λήψη του εμβολίου της AstraZeneca στον Καναδά

Περιστατικό θρόμβων αίματος μετά τη λήψη του εμβολίου της AstraZeneca στον Καναδά

Ο Καναδάς ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέγραψε το πρώτo περιστατικό στη χώρα θρόμβων αίματος με χαμηλά αιμοπετάλια σε εμβολιαζόμενο με το σκεύασμα της AstraZeneca κατά της COVID-19, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας.


Το πρόσωπο αυτό, η ταυτότητα του οποίου δεν δημοσιοποιήθηκε, εμβολιάστηκε με το σκεύασμα που παρήχθη στο Ινστιτούτο Serum της Ινδίας, είναι στο σπίτι και αναρρώνει. Ο Καναδάς έχει περιορίσει τη χρήση του εμβολίου της AstraZeneca στα άτομα άνω των 55 ετών, λόγω ανησυχιών για τη σπάνια αντίδραση που μπορεί να προκαλέσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.

BEST OF TOTHEMAONLINE