ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κινητή «βόμβα» το όχημα 22χρονου – Πιάστηκε με 21.000 κροτίδες στο καπό- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ:  Κινητή «βόμβα» το όχημα 22χρονου – Πιάστηκε με 21.000 κροτίδες στο καπό- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Έτριβαν» τα μάτια τους οι Αστυνομικοί όταν άνοιξαν το καπό αυτοκινήτου στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το απόγευμα της Τρίτης 13/4 μετά από σχετική πληροφορία που έφτασε στην Αστυνομία, μέλη της Δύναμης έθεσαν υπό παρακολούθηση όχημα στην περιοχή της Λακατάμιας.

Σε κάποια στιγμή πλησίασε 22χρονος και άνοιξε το καπό με τους Αστυνομικούς, να τον πλησιάζουν και να του περνούν χειροπέδες.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο νεαρός φαίνεται να έχει πουλήσει κάποια ποσότητα των κροτίδων και των φωτοβολίδων με αποτέλεσμα η παράνομη δραστηριότητα του να φτάσει στα «αυτιά» της Αστυνομίας.

Όπως πληροφορούμαστε μετά από καταμέτρηση που κράτησε ώρες, εντοπίστηκαν 21.000 και πλέον κροτίδες ενώ τις 3.000 ξεπερνούσαν και τα πυροτεχνήματα-φωτοβολίδες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.