Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος o Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Κυπριακής Τράπεζας από την 1η Μαΐου

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος o Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Κυπριακής Τράπεζας από την 1η Μαΐου

O Κυριάκος Παπαδόπουλος έχει αναλάβει ως Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Κυπριακής Τράπεζας Αναπτύξεως (cdbbank) από την 1η Μαΐου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Παπαδόπουλος εργάστηκε από το 1977 σε διάφορες υπηρεσίες στην Ελληνική Τράπεζα, από όπου αφυπηρέτησε το 2013 από τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ομίλου, Διεύθυνση Διεθνών Αγορών και Διεθνούς Τραπεζικής.                           

To Διοικητικό Συμβούλιο της cdbbank εύχεται στον κ. Παπαδόπουλο κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Εκφράζει παράλληλα τις θερμές του ευχαριστίες στην Άντρη Γεωργίου, για τις πολύτιμες υπηρεσίες που παρείχε στην Τράπεζα από την πιο πάνω θέση.

H κ. Γεωργίου θα συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες της ως Εκτελεστικό Μέλος του Συμβουλίου της Τράπεζας, καταλήγει η ανακοίνωση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη στρατηγική σχέση ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στη δεξίωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ, στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της 250ης επετείου από την Ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.