Στη διάθεση Φινκ ο Βινίσιους

Στη διάθεση Φινκ ο Βινίσιους

Με πρωινή προπόνηση συνέχισε την προετοιμασία του ο ΑΠΟΕΛ για το Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα για την 8η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος.

Στην προπόνηση ακολούθησε πρόγραμμα ασκήσεων στο γυμναστήριο ο Σέρινταν.  Ο Σωτηρίου έκανε τρέξιμο στο γήπεδο ενώ ο Βινίσιους προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές των πρωτοπόρων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE