Άτυχος και δεν υπολογίζεται για την προετοιμασία

Άτυχος και δεν υπολογίζεται για την προετοιμασία

Άσχημα τα μαντάτα για τον Ντανιελ Στάριτζ και την Λίβερπουλ αφού μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε θα μείνει εκτός για τέσσερις μήνες.

Χωρίς τον Ντάνιελ Στάριτζ για τους επόμενους τέσσερις μήνες θα χρειαστεί να πορευθεί η Λίβερπουλ. Ο Άγγλος επιθετικός τραυματίστηκε στον μηρό κατά την διάρκεια του αγώνα για το κύπελλο Αγγλίας με αντίπαλο την Μπλάκμπερν. Έτσι και λόγω των συχνών τραυματισμών στο συγκεκριμένο σημείο αποφασίστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών ο χρόνος αποθεραπείας εκτιμάται ότι θα φτάσει τους τέσσερις μήνες. Αυτό σημαίνει ότι ο Μπρένταν Ρότζερς δύσκολα θα τον υπολογίζει ακόμα και για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.