«Μάχη» για ένα εισιτήριο του τελικού…

«Μάχη» για ένα εισιτήριο του τελικού…

Το μόνο σίγουρο, είναι πως πολύ λίγοι οπαδοί της ΑΕΛ και του ΑΠΟΕΛ θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον τελικό της 20ης Μαϊου.

Αυτό γιατί η ΑΕΛ θα έχει στη διάθεση της 5.700 εισιτήρια και ο ΑΠΟΕΛ 5.500, αριθμοί πολύ μικροί για να ικανοποιήσουν τους φίλους τους.

Θα γίνει «μάχη» για ένα εισιτήριο, προκειμένου να βρεθούν στις κερκίδες του ΓΣΖ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.