«Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε»

«Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε»

Εχθές είχαμε δύο εμπρησμούς, δύο θανατηφόρα δυστυχήματα και πριν από λίγες μέρες δύο οργανωμένες συγκρούσεις χούλιγκανς.

Εξαγγελίες για αίσθημα ασφάλειας των πολιτών φαίνεται να πηγαίνουν στον βρόντο…

Ενώ, από την ημέρα καθιέρωσης των συστημάτων φωτοεπισήμανσης και κινητών καμερών στους δρόμους, τα θανατηφόρα αυξήθηκαν. Η μόνη τους έννοια είναι το πώς θα εισπραχθούν τα εξώδικα.

Παρά την (καθιερωμένη πλέον) εξαγγελία για πάταξη του χουλιγκανισμού, ο χουλιγκανισμός και μέσα και έξω από τα γήπεδα, ανθεί.

Τελικά, «Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE