ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στις Κεντρικές Φυλακές ο πατέρας του 11χρονου- Εκδόθηκε διάταγμα απομάκρυνσης από τους γονείς του

Στις Κεντρικές Φυλακές ο πατέρας του 11χρονου- Εκδόθηκε διάταγμα απομάκρυνσης από τους γονείς του

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού παρουσιάστηκαν σήμερα οι γονείς του 11χρονου όπου βρέθηκε προ ημερών σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και εντοπίστηκαν στον οργανισμό του ναρκωτικές ουσίες.

Υπό κράτηση μέχρι την δίκη, 6 Απριλίου 2021, θα παραμείνει ο 44χρονος πατέρας του ανήλικου, καθώς δεν κατάφερε να εκπληρώσει τους όρους που τους επέβαλε το Δικαστηρίο για να παραμένει ελεύθερος.

Το δικαστήριο αρχικά δέχθηκε το αίτημα του 44χρονου να αφεθεί ελεύθερος υπό τους όρους. Να παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και να μπει στο stop list, να καταβάλει ως εγγύηση 20.000 ευρώ, να παρουσιάζεται κάθε μέρα σε Αστυνομικό Σταθμό και να υπογράψει εγγύηση 2 χιλιάδων με αξιόχρεο εγγυητή. Το Δικαστήριο διέταξε όπως ο 44χρονος δε θα πλησιάζει τον ανήλικο σε απόσταση 300 μέτρων, χωρίς την παρουσία λειτουργού του Γραφείου Ευημερίας. Λόγω του ότι δεν μπορούσε να εκπληρώσει τους όρους οδηγήθηκε στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι τη έναρξη της δίκης. Ο 44χρονος κατηγορούμενος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για παραμέλησης ανηλίκου κατά παράβαση του περί παίδων νόμου, άσκηση ψυχολογικής βίας και το αδίκημα αμελών πράξεων που προκαλούν σωματική βλάβη.

Η μητέρα από την πλευρά της αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για παραμέλησης ανηλίκου κατά παράβαση του περί παίδων νόμου και άσκηση ψυχολογικής βίας. Η 40χρονη θα παραμείνει ελεύθερη με όρους, ενώ έχει υπογράψει εγγύηση 20 χιλιάδων ευρώ.

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά ο 44χρονος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, καθώς καταδικάστηκε για υπόθεση βίας σε βάρος των γονέων του. Ο ανήλικος βρίσκεται υπό τη φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας ενώ διαμένει σε συγγενικά του πρόσωπα, ενώ εκδόθηκε διάταγμα απομάκρυνσης από τους γονείς του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top