Στο στάδιο της διερεύνησης 10 καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

Στο στάδιο της διερεύνησης 10 καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

Δέκα καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση βρίσκονται στο στάδιο της διερεύνησης,«άλλες στο τελικό τους στάδιο και άλλες εξακολουθούμε να εξασφαλίζουμε και να συλλέγουμε μαρτυρία», δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

 
Ερωτηθείς για το θέμα των καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση, ο κ. Ανδρέου είπε ότι η Αστυνομία έχει ενώπιον της συνολικά 23 υποθέσεις.
 
Σημείωσε ότι εφτά καταγγελίες καταχωρήθηκαν ενώπιον δικαστηρίων, έξι υποθέσεις βρίσκονται στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και οδηγίες για τον παραπέρα χειρισμό τους και 10 καταγγελίες βρίσκονται στο στάδιο της διερεύνησης, «άλλες στο τελικό τους στάδιο, άλλες εξακολουθούμε να εξασφαλίζουμε και να συλλέγουμε μαρτυρία».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE